Bouwmeester Buitengewoon Vers

Ons assortiment

Lokale herkomst, dat vinden wij belangrijk. Daarom komt het grootste deel van ons assortiment uit de Koekoekspolder.

Daarnaast komt een deel van ons assortiment van lokale versondernemers. Deze producten zijn het lekkerst van de specialist, dus hebben wij daarvoor gekozen.

"Heerlijke verse groenten en fruit en nog veel meer lekkers wat met zorg klaargemaakt is. Een top winkel!"Groente en fruit

Iedere dag weer vullen wij onze winkel met een keur aan eersteklas kwaliteitsproducten voor een acceptabele prijs. Als de seizoenen goed zijn, komen de producten vooral uit eigen land. Uit de “Koekoeks-, Noordoost- en de Flevolandpolder, waar onze grossier het dagvers haalt. Hierdoor kunnen wij veelal met streekproducten werken, waardoor het aantal gereden kilometers zo beperkt mogelijk blijft. Ons Hollands hardfruit zoals de appel en peer komen uit de Betuwe.

Zo scoren we diverse primeurs voor je. Wat dacht je van de aardbei, raapsteeltjes, postelein of asperges van eigen bodem? Om je het hele jaar door de lekkerste smaken aan te bieden, weten we de weg ook in het buitenland.  Of het nou om sinaasappels, mandarijnen of druiven gaat; ze liggen pas in onze winkel als wij overtuigd zijn van de smaak. 
Aardappels

Onze aardappelen komen veelal van Barendregt Aardappelen welke gelegen is nabij het dorp Kraggenburg in de Noordoostpolder (Flevoland). Dit is een agrarisch bedrijf waar diverse soorten aardappelrassen worden geteeld. De aardappelen worden rechtstreeks afgezet naar onze grossier. Door deze rechtstreeks afzet zijn de aardappelen kakelvers en dus K(l)ei Lekker!
Sappen

Wij voeren een uitgebreid assortiment verse vruchtensappen. 100% puur sap, zonder toevoegingen en in diverse samenstellingen en daarnaast hebben wij ook het gehele assortiment Schulp vruchtensappen. Waaronder de zogenaamde krachtsappen. De groente- en fruitsoorten die zij gebruiken in hun krachtsappen staan stuk voor stuk bekend om hun gezonde eigenschappen. Cranberries helpen bijvoorbeeld bij het voorkomen en herstellen van een blaasontsteking. Een ander bekend voorbeeld is de grote dosis vitamine C die van nature aanwezig is in vlierbessen en helpen bij het ondersteunen van je weerstand.
Vlees en vleeswaren

Dit bieden wij van slagerij Ter Weele uit Oene. Als zelfslachtende erkende meesterslager selecteert, slacht en verwerkt Ter Weele vlees en wild zelf. Zo garanderen zij niet alleen topkwaliteit en de beste smaak, maar ook weten zij waar de dieren vandaan komen én hoe ze geleefd hebben. Of in geval van wild: hoe het geschoten is. Branche erkende meesterslager (en jager) Herman ter Weele en zijn team zijn gepassioneerd en gedreven door hun ambacht en unieke slagersbedrijf.Noten

Wij betrekken onze noten en zuidvruchten van Koppejan Noten. Dit is een enthousiast familiebedrijf gespecialiseerd in noten, zuidvruchten, rijstcrackers en aanverwante artikelen. De noten branden wij zelf. Verser kan het niet.
Zuivel

Voor de beste zuivel van Vaassen en omgeving. Nemen we jullie mee naar de Zuivelboerderij “de Boerenzwaluw”. naar de boerderij van de familie Vos. Al jarenlang werken zij met trots aan lekkere producten.
Maaltijden en soepen

Geen tijd of zin om zelf een gezonde maaltijd te bereiden? Dan biedt ons brede assortiment aan kant-en-klare maaltijden uitkomst. In eigen keuken bereiden we met uitsluitend verse ingrediënten elke dag gezonde maaltijden voor je. Een portie gemak met smaak.


Lees meer
Roerbakmixen

Uit eigen snijkeuken.

Ideaal voor uw huisgemaakte maaltijden, de producten kunnen direct de pan in.

Iedere dag zijn er verschillende mixen in onze winkel te vinden. Zijn er speciale wensen, laat het ons dan weten.

Cadeaus

Geef een origineel en gezond cadeau! Wij stellen samen met u een cadeaumand samen, vol lekkere producten uit ons assortiment, eventueel aangevuld met uw cadeaus.

Brood

Al ruim 70 jaar bakt Echte Bakker Frentz met veel passie het lekkerste brood. Waarvan wij al 45 jaar met volle tevredenheid dagelijks ons brood en banket afnemen. En zeker met oud en nieuw de allerlekkerste oliebollen.

Nagerechten

Smullen na de maaltijd.

Salades

Zowel frisse rauwkost als mooie schotels.
Kaas

Van ambachtelijke kaasboerderijen.
Honing

Van Werkbij uit Vaassen.