Bouwmeester Buitengewoon Vers

Hapjes


Heb je binnenkort een feestje of gewoon een gezellig avondje met vrienden? Wij verzorgen voor u fraaie schalen met ruim gesorteerde hapjes.

Wij verzorgen ook een compleet hapjesbuffet. Naast de schalen met hapjes leveren wij dan een aantal gerechten naar wens zoals warme gehakt of indische balletjes, kip saté, een saladeschotel, stokbrood, toastsalades, kruidenboter enz.

Speciale wensen? Kom gerust even langs in onze zaak en bespreek deze met ons.


Vraag offerte aan →

Voor iedere gelegenheid bieden wij smakelijke hapjes.
Luxe hapjes

Genieten tijdens een groot of klein event met onze luxe hapjes. Wij maken deze klaar in onze keuken met de beste producten voor een optimale smaak.


per stuk

1,20

Hapjes­schotels

Voor een avondje samen op de bank, een middag met vrienden of een ander moment dat vraagt om een schaal vol lekkernijen, bieden wij ambachtelijke hapjesschotels.

Zijn er speciale wensen, laat het ons dan weten. We overleggen samen jullie wensen en onze mogelijkheden.


  
Partypan

Om het feest helemaal compleet te maken of jouw borrel wat aan te kleden kun je onze compleet gevulde warme hapjes (± 70 of 140 stuks) bestellen in onze partypan.

Deze is voorzien van 6 verschillende soorten warme hapjes en daar kunnen ook sausjes, stokbrood, olijven, tapenade, kruidenboter enzovoort bij geleverd worden.


Klein

± 70 stuks

32,50
​​​​​​​

Groot

± 140 stuks

63,50


​​​​​​​